Боротьба з незаконним обігом наркотичних засобів на Васильківщині.

васильков 3 733 |
10-05-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За вихідні дні у Васильківському районі поліцейські виявили два факти незаконного зберігання наркотиків.
Під час патрулювання на одній із вулиць в смт. Глеваха працівники поліції помітили молодого чоловіка, який поводився дещо неадекватно. Під час проведення поверхневого огляду в кишені його куртки правоохоронці виявили та вилучили медичний шприц, який був наповнений рідиною коричневого кольору ззовні схожою на "опій ацетильований" . Як пояснив 36-річний місцевий житель, наркотичний засіб він зберігав для власного споживання.



09 травня близько опівночі, під час патрулювання в місті Василькові працівники групи реагування патрульної поліції промітили молодика, який при наближенні патруля почав дивно поводитися. В результаті проведеного поверхневого огляду у чоловіка виявили згорток з «коноплею». Вилучені речовини направлено на експертне дослідження.


За даними фактами слідчим відділом Васильківського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.


Васильківський ВП

ГУНП в Київській області

васильков

РолсМайбах Х 1545

15 травня 2017 20:53
А наркотрафики, наркобаронов, казино и прочее дерьмо - полиция не видит ? В доле ? Кишка тонка ?