Підробіток доступний кожному васильківцю з Кабанчиком

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Проблема всіх населених пунктів, що розташовані недалеко від столиці – низький економічний потенціал через виток робочої сили на заробітки. Те ж саме можна сказати про підприємців, яким вигідніше розвивати бізнес з більш забезпеченими киянами.

Зокрема, жителі Василькова потерпають через нестачу роботи: рівень безробіття в місті продовжує зростати. Але ж не всі жителі мають змогу їздити на роботу до столиці. Отже, доводиться знаходити альтернативні шляхи заробітку. 

 

Одним з таких шляхів є робота на дому або фріланс – популярний напрямок на ринку праці, що дозволяє підробляти чи повноцінно заробляти, працюючи в комфортних умовах та зі зручним для себе графіком. Сидячи вдома, можна виконувати замовлення людей з будь-якого міста чи навіть країни.

 

З пошуком роботи допомагає український сервіс

Наразі фріланс все більше цікавить не тільки людей, що хочуть заробляти, але й українських замовників: їх приваблює економія, зручна взаємодія з виконавцем, швидкий результат. «Ми спостерігаємо зростання кількості зареєстрованих виконавців та замовників», - зазначає керівник онлайн-сервісу Kabanchik.ua Роман Кірігетов. – «Це призвело до того, що з 2015 року фріланс став найперспективнішою і найбільш масовою категорією на нашому сайті».

 

Розділ Біржа фрілансу на сайті Метнись Кабанчиком дає змогу шукати заробіток всім бажаючим, незважаючи на місце проживання. Зареєстровані тут, зокрема, й фрілансери з Васильківщини: вони працюють в двох доступних сферах – це робота в Інтернеті, розробка сайтів та додатків. Найбільшим попитом серед замовників, за даними сервісу, користуються копірайтери та рерайтери (спеціалісти по роботі з текстами), перекладачі, дизайнери, розробники сайтів. Щоб долучитися до можливості роботи, треба просто зареєструватися на сайті.

 

Звичайно, що фріланс вимагає наявності певних знань та практичних навичок. Людям, що віддають перевагу можливостям заробітку за рахунок фізичної праці, сервіс теж може зарадити. Зокрема, у Києві за допомогою сайту дуже часто замовляють будівельні роботи – наприклад, категорія Утеплення будинку, що стало дуже актуальним через зростання тарифів на опалення та газ.