Лампа-лупа – незамінний атрибут для косметологів-професіоналів

васильков 1 643 |
22-01-2017 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Деякі салони краси та косметологічні кабінети для облаштування робочого місця майстра

обмежуються тільки косметологічним столом та стільцем. Але, наскільки би не був невеликим простір, без такого пристрою, як якісна лампа-лупа, обійтись складно.

 

Особливо часто цим освітлювальним приладом нехтують молоді спеціалісти, які впевнені, що їх гострого зору достатньо, і потреби в додатковому збільшуванні ділянки шкіри нема. Іншою ж причиною відмови від даного обладнання є помилкова думка, що лампи-лупи псують зір. Але це зовсім не так. Вірно підібрана лупа потрібного розташування та правильної сили не має жодного впливу на гостроту зору навіть при проведенні довготривалої процедури.

 

Другою категорією спеціалістів, що відмовляються від цього професійного обладнання є ті, хто вже носять окуляри. Насправді збільшення в звичайних окулярах ніколи не дасть потрібного для роботи ефекту, яке гарантує якісна лампа-лупа, а також не надасть точкового освітлення, відмінної регуляції положення по будь-яких параметрах, можливості легкої зміни фокусу та відмінного приближення. Одночасно якісна сучасна лупа дозволить косметологу під час процедури відпочити від окулярів.

 

Збільшення та освітлення

На сьогоднішній день саме лампа у поєднанні з лупою є найбільш поширеним та популярним видом збільшувальних приладів у косметологічному салоні. Навіть при умові достатнього сильного природного та штучного освітлення у кабінеті, точно спрямоване світло є безперечно кращим. Воно дозволяє легко розглянути будь-яку ділянку, яку б інакше не було видно взагалі.

 

Сфера вживання

Потреба у використанні лампи-лупи виникає з самого початку проведення косметологічної процедури. Якщо мова йде про будь-які маніпуляції з шкірою пацієнта, то перш за все спеціалісту необхідно ретельно оглянути її стан, визначити тип по деяких параметрах, а також уточнити попередній діагноз. Все це було б неможливо без якісного розгляду певних ділянок шкірного покрову.

 

Лампа-лупа також затребувана в процедурах манікюру та педикюру. Якщо ж потрібно створити надзвичайно тоненькі, мікроскопічні та ювелірні малюнки на нігтях, без цього пристрою обійтись неможливо. Навіть, якщо робота не пов’язана з подібною скрупульозністю, до кінця дня очі втомлюються і допомога лампи-лупи буде дуже вчасною.

 

Цей освітлювальний прилад необхідний при виконанні й наступних процедур:

-перманентний макіяж та татуаж (будь-які різновиди);
-фарбування вій та брів;
-діагностика стану шкіри;
-механічна чистка обличчя;
-лазерна епіляція.

 

В інтернет-магазині WillShop представлено широкий вибір професіональних ламп-луп від провідних виробників. В наявності настільні та підлогові моделі на різну кількість діоптрій з можливістю регулювання яскравості по приємних цінах. Оперативна доставка по всій території України.