У Василькові затримали жінку, яка викрала товар із супермаркету

васильков 2 261 |
28-05-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Днями до Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з супермаркету викрадено товар. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та наряд поліції охорони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Нацполіцію у Київській області.



 

Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїла 26-річна місцева жителька. Молода жінка «спеціалізується» на крадіжках з магазину, оскільки вже неодноразово затримується поліцією за вчинення аналогічних правопорушень.

Також до Васильківської поліції надійшло повідомлення від 28-річного жителя смт. Гребінки про те, що за місцем проживання невідомі особи викрали електроінструмент.

 

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції за «гарячим слідом» затримали зловмисників. Ними виявились уродженці Черкащини та Житомирщини. В салоні автомобіля «ВАЗ 2115», на якому вони пересувались, поліцейські виявили та вилучили викрадене майно. За плечима молодиків вже є кримінальне минуле. Наразі проводиться перевірка, щодо причетності даних осіб до скоєння аналогічних правопорушень на території обслуговування.

 

Слідчим відділом Васильківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

Досудове слідство триває.