На Київщині тривають профілактичні заходи «Перевізник-зима».

васильков 1 368 |
30-11-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

З 17 листопада по 17 грудня Васильківський відділ поліції проводить комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник – зима». Головною метою є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування в зимовий період та запобігання виникнення надзвичайних подій під час здійснення пасажирських перевезень.



Особливу увагу працівники поліції приділяють питанням підготовки автотранспорту, що здійснює перевезення пасажирів, до використання в осінньо-зимовий період , а саме: заміни шин на зимові, справність приладів обігріву скла та салону, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.


Так, станом на 29 листопада працівниками Васильківського відділу поліції винесено 20 адміністративних постанов щодо порушення Правил дорожнього руху водіями маршрутних транспортних засобів, у тому числі, до відповідальності притягнуті посадові особи, які допустили випуск на лінію технічно-несправних транспортних засобів.


Також, працівниками поліції було направлено подання до Укртрансбезпеки, для притягнення до відповідальності перевізника, який здійснював діяльність із простроченим договором з органами місцевого самоврядування.


Працівники Васильківського відділу поліції і надалі перевірятимуть маршрутні засоби та проводитимуть інструктажі з перевізниками та водіями, щодо неухильного дотримання вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів.


Васильківський ВП

ГУНП в Київській області