Під Васильковом горе-матір покинула малолітніх дітей і п’ять днів святкувала Новий рік

васильков 2 213 |
12-01-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

5 січня, працівники поліції та соціальних служб Василькова розшукали 27-річну матір трьох дітей з села Митниця, яка п’ять днів тому покинула трьох малолітніх дітей на свого співмешканця й пішла святкувати Новий рік



Працівники сектору ювенальної превенції Васильківської поліції спільно із службою у справах дітей та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді негайно виїхали за вказаною адресою. З’ясувалося, що напередодні новорічних свят жінка пішла з дому, залишивши діточок віком від трьох до п’яти років із співмешканцем. За дітьми чоловік не доглядав і зловживав спиртними напоями.


Було прийнято рішення про вилучення малечі – наразі вони перебувають в дитячій районній лікарні, де медики обстежують їх стан здоров’я, а психологи надають кваліфіковану допомогу.


Місце, де знаходилася мати-зозуля, поліцейські установили швидко, проте жінка зовсім не переймалася тим, в якому стані її діти та продовжувала розважатися.


Це вже не перший випадок такої поведінки горе-матері, правоохоронці неодноразово притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Наразі вирішується питання стосовно позбавлення жінки батьківських прав.