Працівники ювенальної превенції розшукали зниклого малолітнього хлопця.

васильков 3 783 |
18-04-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Днями вночі до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомленням від жительки Калинівки про те, що близько 17:00 години пішов з дому її 12-річний син та до цього часу не повернувся додому.
За фактом зникнення хлопчини правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження. На пошуки був орієнтований весь особовий склад Васильківського відділу поліції, поліцейські патрулі та правоохоронці Київщини. Та тільки через чотири дні пошуки дали позитивний результат.


Під час патрулювання залізничної станції у смт. Калинівка працівники ювенальної превенції помітили 12-річного хлопчину на пероні. Як з’ясувалося, увесь цей час втікач днями гуляв вулицями Києва, ночував у під’їздах та харчувався тим, чим пригощав його друг.
За останній місяць хлопець вже втретє самовільно залишає домівку. У всіх випадках 12- річний втікач був розшуканий працівниками поліції та повернений до постійного місця проживання.
З матір’ю та маленьким шукачем пригод була проведена профілактична бесіда. Співробітниками ювенальної превенції вже направлено відповідні подання до служби у справах дітей.
За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини матір притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.