Троє поліцейських з Василькова затримані за розповсюдження та вживання наркотиків


Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

працівники Васильківського відділу поліції, які затримані після збуту особі психотропної речовини і вимагання в неї хабара, самі перебували в стані наркотичного сп’яніння під час несення служби



Відповідно до висновку медичного огляду у двох затриманих «правоохоронців» виявлено стан сп’яніння внаслідок вживання наркотичної речовини амфетамін.

Нагадаємо, два оперуповноважених та поліцейський Васильківського відділу поліції ГУ НП в Київській області збували громадянам психотропну речовину «амфетамін», а потім вимагали в цих же осіб неправомірну вигоду, щоб не притягувати останніх до кримінальної відповідальності.

Так, використовуючи своє службове становище, із застосуванням фізичної сили, зловмисники почали вимагати у особи, якій збули психотропну речовину, неправомірну вигоду розміром 20,5 тисяч гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності і були відразу затриманими співробітниками правоохоронних органів.

У четвер, 26 квітня, Печерським районним судом м. Києва трьом підозрюваним працівникам Васильківського відділу поліції у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прокуратура Київської області принципово не погоджується із таким рішенням суду і буде його оскаржувати в суді апеляційної інстанції.