ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ВАСИЛЬКОВІ

васильков 1 707 |
11-07-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

4 липня у міському Будинку культури проходили урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

Привітати правоохоронців завітали почесні гості свята - Васильківський міський голова Володимир Сабадаш, голова Васильківської районної ради Наталія Баласинович та голова Васильківської районної державної адміністрації Владислав Одинець.



Кращих працівників Васильківського відділу поліції відзначили подяками та почесними грамотами. Також до привітань приєдналися представники громадських формувань «Мангуст» та «Відсіч», які співпрацюють з правоохоронними органами та беруть участь в спільних заходах задля забезпечення публічної безпеки та порядку. Також, із благословенням та привітанням виступив отець Володимир настоятель Храму Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого Української православної церкви Київського патріархату.


Крім того, керівник Васильківського відділу поліції полковник поліції Первак Василь Михайлович нагородив відзнаками очільників міста і району та висловив подяку громаді та органам місцевого самоврядування за взаємодію та підтримку в реалізації програми «Безпечне місто», яка сприятиме зниженню рівня злочинності на території Васильківщини.


Також з найкращими побажаннями до привітань приєдналися творчі колективи та подарували поліцейським яскравий концерт.