19 березня - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-03/1489754605_z-dnaem-komunalnika.jpg

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні згідно з Указом Президента (№ 46/94, від 15 лютого 1994 р. в редакції Указу Президента № 385/95 від 19.05.95 р.) в третю неділю березня як професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Наше сьогоднішнє життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи цих багатофункціональних служб.
Працівники галузі завжди піклуються, щоб у наших оселях завжди була вода, газ, тепло і світло, щоб радували око парки і сквери, вулиці та дороги, двори і під'їзди.


Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — основа гарного настрою людей, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.


Бажаємо всім працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міста міцного здоров'я, наполегливості, оптимізму і успішних ділових рішень. Нехай погода буде сприятливою, робота – приємною, а споживачі – прихильними. Щастя, злагоди і достатку у ваших родинах!


Зі святом!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com