ПРАЦІВНИКИ ДСНС ЗАКЛИКАЮТЬ БУТИ ОБЕРЕЖНИМИ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ВІДКРИТОГО ВОГНЮ ПІД ЧАС ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-04/1492332254_image-0-02-05-min-1.jpg

11 квітня рятувальники Васильківського району проводили профілактично-роз’яснювальну роботу в церквах та храмах з вірянами і священнослужителями. Щоб убезпечити громадян, було здійснено інструктажі з питань пожежної безпеки у культових спорудах, адже під час святкових служб кількість прихожан у храмах зростає у рази, а використання під час церковних служб відкритого вогню створює потенційну небезпеку. Рятувальниками було вручено листівки зі зверненням до священнослужителів та прихожан щодо безпечного святкування Великодня.

Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є об’єктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням дерев’яних матеріалів. Пожежі, що виникають у таких спорудах, є резонансними, завдають як матеріальних, так і великих моральних збитків державі та суспільству.

 

Шановні громадяни! Напередодні свята працівники ДСНС закликають вас бути вкрай обережними при використанні відкритого вогню та не забувати про правила безпеки та поведінки у місцях з масовим перебуванням людей. Під час освячення паски необхідно подбати про те, щоб запалена свічка не торкалась поліетилену або кошика. Відвідуючи храм, проявляйте пильність та обережність, аби уникнути пожежі та травмування людей.

 

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com