НА КИЇВЩИНІ ПРОЙДЕ ДИТЯЧИЙ ПІСЕННИЙ КОНКУРС «ЯСКРАВІ ДІТИ УКРАЇНИ»

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-05/1495715544_4.jpg

28 травня на Київщині стартує І –й конкурс дитячої творчості Київської області «Яскраві діти України». Протягом п’яти днів десятки талановитих дітей із різних куточків столичного регіону позмагаються за Гран-прі, яке буде визначене 1 червня на гала-концерті.

Метою конкурсу є національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних талановитих виконавців та виховання у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва.

Представляти місто Васильків буде маленька талановита вокалістка Король Тетяна. Її чарівний голос чули в різних куточках України, Тетяна є багаторазовим переможцем обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів-фестивалів. Тетяна Король – жвава і творча дівчинка. У неї багато захоплень – любить співати, танцювати і просто фантазувати. Тетянка ще не визначилася, ким би вона хотіла бути в дорослому житті. Вона постійно співає вдома, адже зростає у співучій родині. Мріє взяти участь у дитячих зіркових проектах України, тому постійно працює над собою і вдосконалює свій талант.

Засновники та організатори конкурсу – творче об’єднання «The Bright Children of Ukraine», Благодійний фонд Ярослава Москаленка та Київська обласна державна адміністрація.

 

Захід відбудеться під патронатом Голови КОДА Олександра Горгана.

Виступи конкурсантів оцінюватиме компетентне журі у складі: народний артист, український поет, автор сотень пісень Юрій Рибчинський, народний артист, український співак і композитор Тарас Петриненко, музикант і фронтмен українського рок-гурту СКАЙ Олег Собчук, українська співачка, композитор та поетеса Ілла́рія, український співак, переможець п’ятого сезону вокального шоу «Голос Країни» Антон Копитін та метценат, засновник Благодійного фонду «Джерело надії» Ярослав Москаленко.

Судді будуть оцінювати юних виконавців за чистотою інтонації, красою тембру і силою голосу, динамікою звуку, артистизмом та виразністю виконання.

Конкурсантів прийматиме міжнародний дитячий центр «Артек», а сам концерт відбудеться в приміщенні Київської обласної державної адміністрації.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com