Перший "острівець безпеки" в Василькові

Завдяки Програмі розвитку дорожнього руху та його безпеки «Нульова смертність на дорогах Київщини» у місті Василькові по вулиці Декабристів, 37 встановлено перший на Київщині "острівець безпеки". Цей відрізок дороги особливо небезпечний. 

Кожного дня, з початком нового навчального року, тут переходять дорогу і студенти Васильківського коледжу НАУ, і студенти Відкритого Міжнародного Університету розвитку людини, і учні Васильківського професійного ліцею, а також, на даний час учні Васильківської школи №6 і навчальних закладів, які знаходяться в центрі міста.


Задля безпеки громадян,саме на цьому відрізку дороги було вирішено встановити "острівець безпеки". Васильківська міська рада висловлює подяку Голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Горгану за надану першочерговість і розуміння, адже саме на Декабристів, 37 трапляється найбільше дорожньо-транспортних пригод.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com

васильков

Смотрящий

16 серпня 2017 12:27
А чем на этом переходе помешали отличные лежачие полицейские, установленные нашим мэром 1,5 года назад? После их инсталяции в 2 ряда - данный переход стал самым безопасным в Киевской области. Если уже захотелось потратить денег - то участки Сберкасса или Ватутина более нужны в несколько десятков раз...