ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА САБАДАША З НАГОДИ 26-Ї РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановна громадо міста Василькова!

Щиро вітаю Вас з нагоди 26-ї річниці Незалежності України!

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.


Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. 


Україна – частина життя кожного з нас. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Усе ще палає вогнем війни схід держави. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини і дочки України, які стали на захист своєї землі, своїх співвітчизників. Ця війна забрала життя і наших земляків. Вічна пам’ять загиблим, а тим, хто зараз знаходиться в зоні бойових дій – повернутися додому живими і неушкодженими.


Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.


Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.


Зі святом!


З повагою,

Васильківський міський голова                                                                                    Володимир Сабадаш

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com