ЗУСТРІЧ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ І.В. КОНОНЕНКА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ТА ПРАЦІВНИКАМИ БЮДЖЕТНОЇ СФЕРИ

14 грудня 2017 року у місті Василькові відбулася зустріч народного депутата України від політичної партії «Блок Петра Порошенка» Кононенка Ігоря Віталійовича  з керівниками структурних підрозділів та працівниками бюджетної сфери.

На початку зустрічі Ігор Віталійович розповів про роботу Верховної Ради, зазначивши: «Головним завданням було прийняття державного бюджету – бюджету розвитку країни. 2018 рік має стати роком економічного зростання та реальних змін в соціальній сфері. Так, доходи бюджету в наступному році заплановані на рівні 913,6 млрд гривень. При цьому 165,3 млрд гривень – майже на 30 млрд грн більше, ніж у 2017-му – передбачено виділити на оборону і безпеку. 

Основні пріоритети бюджету-2018: економічне зростання, підвищення доходів населення, посилення обороноздатності, підтримка аграрного сектора, будівництво доріг, децентралізація, енергоефективність, а також розвиток людського капіталу. Велика увага в наступному році буде приділятись покращенню дорожньої інфраструктури. Вже проголосовані три ключові реформи: пенсійна, медична і освітня».


По завершенні виступу, присутні задавали питання, що стосувались проблем міста в галузі освіти, перевезення пасажирів, якості питної води, повернення пільг ветеранам тощо.

Від громади міста Васильківський міський голова Володимир Сабадаш подарував Ігорю Кононенку на згадку книгу-літопис про історію та розвиток міста Василькова.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com