ЗАХОДИ ІЗ ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Минула четверта річниця від трагічних і героїчних подій на Майдані. Цими днями Україна вшановує пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні. Небесна Сотня – це наша біль і наша гордість, наші сльози і вдячність за все, що її учасники зробили для нас.

20 лютого у місті Василькові відбулися заходи із вшанування Героїв Небесної Сотні.

Розпочалися вони із відкриття виставки малюнків вихованців  Маріїнської дитячої школи мистецтв «Мир очима дітей Сходу». У великому залі міського Будинку культури усі присутні, затамувавши подих, під зворушливі пісні перенеслись спогадами у той трагічний для країни час та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності, вшанували пам´ять загиблого Героя Небесної Сотні Олександра Царька та оплесками підтримали родини загиблих Героїв АТО Юрія Скляра, Олександра Лістрового, Олега Дьяченка, які були запрошені на захід.


Заступник Васильківського міського голови Леонід Перепелиця у своєму виступі зазначив: «В цей день ми згадуємо про подвиг Героїв Небесної Сотні.


Впевнений, що він буде надихати не одне покоління українців – як надихають подвиги козаків та героїв Крут. А нам належить зробити все, щоб збудувати таку Україну, за  яку вони поклали свої життя».


Поминальний молебень провів настоятель Свято-Володимирської Церкви протоієрей Володимир.


Студенти Васильківського коледжу НАУ поклали квіти до пам´ятного знаку Героям Небесної Сотні.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com