ВШАНУВАННЯ МАТЕРІВ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ

23 лютого 2018 року в історико – культурному комплексі Замок – музей «Радомисль» (м. Радомишль, Житомирської області), за ініціативи громадської платформи  «Люди допомагають людям» та за сприянням народного депутата  України О. Богомолець,  відбувся захід з відзначення матерів загиблих учасників антитерористичної операції  Знаком народної пошани  «Орден матері бійця АТО».

У великій обрядовій залі для урочистих подій  відбулося вручення  нагород. З привітальними словами до матерів   звернулися народний  депутат  України Ольга Богомолець та поет – пісняр, автор і виконавець, громадський діяч Світлана  Кас’яненко.


Матерів загиблих учасників АТО з усієї Кивської області ознайомили з  історико – культурним  комплексом Замок «Радомисль». Вони оглянули  музей української домашньої ікони та старожитностей, концертну залу для камерної музики, старовинну трапезну  з великою замковою піччю, папірню, вежу, з якої відкривається неповторний краєвид.


Представники духовенства провели поминальну панахиду за загиблими воїнами.


Від міста Василькова «Орден матері бійця АТО» вручили матерям Юрія Скляра Скляр Катерині Дмитрівні та  Олександра Лістрового Лістровій Тетяні  Миколаївні.  

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com