ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА, ЩО СПАЛЮЮТЬ ОПАЛЕ ЛИСТЯ ТА СУХУ ТРАВУ

Дії, що є порушенням зазначених норм законодавства, правил благоустрою тягнуть відповідальність відповідно до ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стаття 77 Самовільне випалювання рослинності або її залишків

Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу, а так само невжиття особою, яка одержала дозвіл на випалювання зазначеної рослинності або її залишків та опалого листя, заходів щодо своєчасного їх гасіння – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Уразі виявлення таких дій, громадянам можна звертатися до інспекторів з благоустрою Васильківської міської ради з 08.00 до 17.00 години щоденно, крім п’ятниці (до 15.45) та вихідних за тел. 2-29-23;

до Васильківського відділу поліції ГУ Нацполіції у Київській області – цілодобово (черговий);
до Державної екологічної інспекції ум Київської області – (044) 257-52-91

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com