У ДНЗ №3 “ДЖЕРЕЛЬЦЕ” ВИСАДИЛИ СИМВОЛІЧНУ “АЛЕЮ МИРУ”

В рамках весняної безстрокової Всеукраїнської акції “Посади дерево миру”, в День довкілля 21 квітня 2018 року, у місті Василькові Київської області губернатор Київщини Олександр Горган разом з маленькими вихованцями ДНЗ №3 “Джерельце” висадили символічну “Алею миру”.

Як зазначив у своєму виступі Олександр Горган: “Мета цієї акції – формування дбайливого ставлення до  навколишнього природного середовища, прагнення берегти природу рідної землі. Українці повинні кардинально змінити своє ставлення до довкілля. Лише це врятує нашу природу і дасть можливість зберегти її для майбутніх поколінь”.


До акції долучилися Васильківський міський голова Володимир Сабадаш, отець Української греко-католицької церкви Роман Романович, Владика Української греко-католицької церкви Йосиф, перший заступник міського голови Гурєєв В.В., секретар міської ради Оксана Перінська, начальник відділу освіти Лілія Козак, батьки та педагоги ДНЗ №3. 


Нагадаємо, що екологічна акція «Посади дерево миру» стартувала в Україні 2016 року за ініціативи Української греко-католицької церкви та була підтримана Мінприроди.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com