ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

04 червня 2018 року відбулася апаратна нарада під головуванням Васильківського міського голови Сабадаша В.І. із заступниками міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади, керівниками структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, директорами комунальних підприємств, начальниками управлінь, відділів, секторів міської ради, під час якої розглянуто актуальні питання життєдіяльності міста.


Зокрема:

  1. Сабадаш В.І.– Васильківський міський голова – на початку робочої наради хочу зазначити, що основною проблемою на сьогоднішній день залишається водопостачання в місті. Постійно проводиться моніторинг по багатоповерхових будинкам, зранку до пізнього вечора мені особисто надається інформація по даній проблемі. Хочу запевнити, що комунальні служби працюють у посиленому режимі, свердловини міста всі у робочому стані і стабільно працюють. Працює комісія, яка виявляє мешканців приватного сектору, які без відповідних документів і дозволів самовільно вчинили врізку до системи холодного водопостачання та фактично крадуть воду. Дана проблема у мене на постійному контролі.
  2. Дащенко Л.В.– начальник відділу звернень громадян – за минулий тиждень до відділу надійшло 6 звернень громадян, 9 – урядових (всі щодо незадовільного водопостачання в місті), 3 запити на публічну інформацію. На розгляді перебувають 3 електроних петицій, 17 петицій збирають підписи.
  3. Павлова Р.С.– начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини – по сектору туризму: знакування туристичних шляхів відповідно до Національного стандарту України, організація та проведення    екскурсії на Козацький оборонний вал,обстеження історичної частини території  міста Миколаївська церква по вулиці Шевченка та територій прилеглих вулиць. По сектору охорони культурної спадщини: опрацювання історико-архітектурного опорного плану і проекту зон охорони та визначення меж і режимів використання історичних ареалів міста Василькова. У Васильківській міській централізованій бібліотеці відбулися книгопокази до Міжнародного дня захисту дітей та «Куточок правознавця»  в рамках Року реалізації право освітнього проекту («Я маю право»). Усі структурні підрозділи Управління культури підготувалися належним чином та на високому рівні провели святкові заходи з нагоди Міднародного дня захисту дітей.
  1. Козак Л.О.– начальник відділу освіти – 30 травня 2018 року відкрились пришкільні табори. Продовжується зовнішнє незалежне оцінювання у випускних класах. Відбудеться засідання комісії по розподілу дітей дошкільного віку до дитячих навчальних закладів. Перший заїзд дітей до оздоровчого табору “Івушка” планується на 30 червня 2018 року.
  2. Бурсова Л.П.– начальник Управління соціального захисту населення – відділом прийняття рішень та сектором прийому громадян протягом минулого тижня було прийнято 11 рішень щодо призначення державних допомог. Відділом по побутовому обслуговуванні інвалідів проведена робота: 11 учасників АТО проходять професійну адаптацію, укладено 6 договорів на оздоровлення учасників АТО, 8 договорів – для оздоровлення інвалідів загального захворювання, виплачено 23 учасникам АТО допомогу до 5 травня, проводится підготовча робота по психологічній реабілітації. Відділом з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС станом на 01.06.2018 року було видано та оплачено 2 путівки на санаторно-курортне лікування учасників ліквідації.
  3. Перінська О.П.– секретар міської ради – 08 червня 2018 року відбудеться сорокова чергова сесія Васильківської міської ради. Всі проекти опрацьовані постійними депутатськими комісіями.
  4. Гурєєв В.В.– перший заступник міського голови – на цьому тижні буде здіснено перевірку навчальних закладів щодо підготовки до нового навчального року.
  5. Перепелиця Л.О.– заступник міського голови – запланувати на цей робочий тиждень засідання координаційної ради підприємців.
 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com