ЗУСТРІЧ У РАМКАХ УЧАСТІ МІСТА ВАСИЛЬКІВ У ПРОЕКТІ «МЕРИ ЗА ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ»

11 червня 2018 року відбулась зустріч у рамках участі міста Васильків у проекті «Мери за економічне зростання» (M4EG). У зустрічі взяли участь координатори проекту в Україні Олександр Цепко та Павло Касьянов, Васильківський міський голова Сабадаш В.І., заступник Васильківського міського голови Перепелиця Л.О., начальник відділу муніципального розвитку та енергоменеджменту міської ради Партоленко Ю.О.

На зустрічі обговорювались питання надання допомоги місту у написанні Плану місцевого економічного розвитку та запровадження проектного підходу до місцевого економічного розвитку.

Проект «Мери за економічне зростання» – це відносно нова ініціатива Європейського союзу, спрямована на сприяння місцевим органам влади країн Східного партнерства: Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови та України.

У центрі уваги Ініціативи «Мери за економічне зростання» ‒ сталий місцевий економічний розвиток.

Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам на місцевому рівні з метою активного сприяння економічному зростанню і створенню робочих місць за рахунок розвитку їхнього потенціалу та професійних навичок, а також налагодження партнерських відносин з приватним сектором і громадянським суспільством.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com