Проблема водопостачання в Василькові

На 2-му пленарному засіданні 40-ї черговоі сесіі Васильківської міської ради від 13 червня 2018 року небайдужими мешканцями та окремими депутатами було задано запитання до Васильківського міського голови Володимира Сабадаша з приводу водопостачання у місті. На сесіі було прийнято рішення про звіт керівника КП "ККП м. Василькова" Андрія Оглоданого з проблемного питання. 

Сьогодні, 19 червня 2018 року о 10 .00 годині в малому залі міського Будинку культури звіт керівника комунального підприємства пройшов швидко і конструктивно, адже з мешканців міста була присутня тільки одна людина.


Почути звіт завітали депутати міської ради Олександр Слончак, Микола Неділько, Людмила Бурсова, секретар міської ради Оксана Перінська, заступник міського голови Леонід Перепелиця, журналіст міськрайонної газети "Життя і слово" Людмила Лещенко.


Хочеться додати, хизування на проблемах в країні є модним заняттям. Наше місто не є виключенням в цій темі. Критиканів багато, а де дієві пропозиції? А головне в іншому, як захистити громаду? Це не просто, і тут вони мовчать. Любі спроби звинуватити місцеву владу в її не спроможності запропонувати вихід щодо ситуації з безперебійного водопостачання в місті, це хибна риторика на прикриття порочності деяких осіб, які не допомагають владі конкретними діями і порадами, а намагаються тільки налаштувати на негатив громаду.


Проблема є, і вона ще буде довго, але ця ситуація завжди на контролі у міського голови.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com