ПРОМИСЛОВІСТЬ МІСТА ВАСИЛЬКОВА

Управління з питань економіки та власності міської ради, за результатами щомісячного оперативного моніторингу виробничої діяльності промислового сектору міста Василькова, надає інформацію про стан розвитку і обсяги реалізації продукції підприємствами основного кола міста в Україні та за її межами.

За січень-липень 2018 року підприємствами основного кола реалізовано промислової продукції на 559,6 млн. грн., що на 78,6 млн. грн., або на 16,3 відсотка більше ніж у відповідному періоді минулого року (без урахування рівня інфляції).


Підприємства міста, які збільшили показники реалізації продукції:
ТОВ «Київ-Профіль»;
ТОВ «Аква Косметикс Груп»;
ТОВ «Завод «Ореол-1»;
ТОВ «Макрос»;
ТОВ ВФ «Санрайс».


Підприємствами міста вживаються заходи щодо підвищення конкурентноспроможності власної продукції та реалізації її на міжнародному ринку, освоюються інші сегменти ринку, створюються нові логістичні схеми, налагоджується виробництво органічної продукції тощо.
За межі країни за січень-липень поточного року реалізовано товарів на суму понад 73,3 млн. грн., що на 0,5 млн., або на 0,7 відсотка більше ніж за січень-липень 2017 року. Експорт здійснюється в країни Європи, Азії, Африки, пострадянського простору.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com