УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

З метою гідного відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці проголошення незалежності України – знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства


у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави 23 серпня у Васильківському військовому гарнізоні відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора України.

День Державного Прапора України відзначається згідно з Указом Президента № 987/2004 від 23 серпня 2004року, щорічно цього дня. На стройовому плацу вишикувався особовий склад військових частин Васильківського гарнізону. З нагоди свята усіх військовослужбовців та гостей привітав ТВО начальника Васильківського гарнізону полковник Гесь О.А. Прапороносна група під звучання Державного Гімну України, у виконанні військового оркестру, підняла Державний Прапор України.  В урочистому заході взяли участь Васильківський міський голова Сабадаш В.І., секретар міської ради Перінська О.П., перший заступник міського голови Гурєєв В.В., заступник міського голови Перепелиця Л.О., керуючий справами Борковська С.П., депутати Васильківської міської ради, керівники структурних підрозділів.

Міський голова Володимир Сабадаш, звертаючись до військовслужбовців та громади, зазначив: ”


Дорогі наші військовослужбовці – захисники України, шановна громадо!

Від імені Васильківської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю Вас з Днем Державного Прапора і 27-ю річницею незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Від усієї душі зичу Вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, миру і добра, щедрої долі та щасливого майбутнього народу України!


За бездоганну військову службу, зразкове виконання службових обо”язків, професіоналізм, патріотизм та з нагоди 27-ї річниці незалежності України військовослужбовці військових частин Васильківського гарнізону були нагороджені грамотами виконавчого комітету Васильківської міської ради.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com