ПЕРЕВІРКА ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МІСТА

Вже через декілька днів в освітніх закладах міста Васильків розпочнеться новий навчальний рік. Саме тому питання забезпечення ефективного протипожежного захисту в установах і гарантування безпеки усіх учасників навчально-виховного процесу нині є вкрай актуальним.

Так рятувальники разом з  працівниками держпродспоживслужби та начальником відділу освіти здійснили комісійні обстеження навчальних закладів міста Васильків.

Під час відпрацювань фахівці ДСНС перевіряють наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання в належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону.

За результатами обстеження готуються відповідні акти, які визначають невідкладні заходи щодо усунення виявлених недоліків.

Додатково з працівниками навчальних закладів проводяться інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Васильківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до керівників навчальних закладів з проханням з усією відповідальністю поставитися до виконання заходів по забезпеченню вимог правил пожежної та техногенної безпеки!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com