ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ПІДПРИЄМЦЯ

Шановні підприємці міста Василькова!

Від імені Васильківської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом!

Щороку, в першу неділю вересня,  у нашій державі відзначається День підприємця.  У  цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти поступальному розвитку нашої держави.

Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до міської скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Особливо хочеться відзначити підприємців-волонтерів, які вже четвертий рік невтомно допомагають нашим захисникам на сході країни та українцям на тимчасово окупованих територіях.

Дякуємо Вам за сумлінну працю, наполегливість, за ту підтримку, яку Ви надаєте міській владі і  сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю у справі поліпшення життя васильківчан.

У цей святковий день хочу всім Вам побажати невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя Вам і вашим родинам, а також надійних ділових партнерів і успіхів у всіх добрих починаннях на благо міста і України!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com