У Василькові «Київоблгаз» провів навчання

васильков 1 987 |
28-02-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Для аварійно-диспетчерських служб – в режимі реального часу аварійникам було поставлено завдання ліквідувати порив підземного газопроводу середнього тиску у найкоротший термін та за всіма вимогами Правил безпеки



Окрім цього газовики за допомогою спеціального обладнання виявляли витоки в мережах, накладали бандажі на газопровід та здійснювали усі необхідні заходи для оперативного усунення імітованої аварійної ситуації.

 

«Київоблгаз» проводить такі навчання регулярно, адже вони дозволяють підвищити кваліфікацію працівників аварійних служб, тримати їх в професійному тонусі та перевіряють здібності працівників на вміння впоратися зі справжньою аварійною ситуацією.

[media=https://www.youtube.com/watch?v=XMsCHudPK5o]

 

За правильністю виконання дій стежила комісія у складі головного інженера «Київоблгазу» та інших технічних працівників. Відпрацьовувались правильність застосування рятувальних засобів та відповідність дій регламентам і нормативним документам, окрім цього, фізична витривалість аварійників в умовах максимально наближених до реальних. 
Загалом стабільність і безпеку газопостачання Київщини в цілодобовому режимі вартують 34 аварійно-диспетчерських служби «Київоблгаз», які забезпечені 49 спеціалізованими автомобілями. З початку року служба 104 «Київоблгазу» опрацювала понад 62 тисячі заявок від споживачів.