На Васильківщині затримано підозрюваного у вбивстві журналіста

васильков 2 041 |
12-04-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Васильківському районі Київської області поліція затримала підозрюваного у вбивстві журналіста і громадського діяча, Героя України Василя Сергієнка, який був викрадений і вбитий в 2014 році. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.



"Після тривалих пошуків сьогодні був затриманий громадянин Н. - один з підозрюваних в гучному вбивстві журналіста Василя Сергієнка", - написав Аваков на своїй сторінці у Facebоok.

Міністр нагадав, що Сергієнко, який брав активну участь в Євромайдані, був викрадений з власного будинку в Корсунь-Шевченківському. Його забили до смерті і закопали в лісі вже після закінчення Революції гідності - 4 квітня 2014 року.

"Троє негідників, яких підозрюють в цьому жорстокому злочині, вже на лаві підсудних, а цей - перебував у розшуку за ст. 146 "викрадення людини" і ретельно приховувався", - зазначив Аваков.

За його словами, оперативники вистежили підозрюваного в Васильківському районі Київської області і влаштували багатоденну засідку.

"Під час затримання підозрюваний Н. хотів втекти на автомобілі, протаранив машину поліції, спецназівці застосували зброю, прострелили колеса і зловили пройдисвіта, який був до того ж озброєний пістолетом", - зазначив Аваков.