ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ «БЛОКПОСТ ПАМ’ЯТІ»

васильков 2 079 |
23-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

21 грудня 2017 року, в приміщенні загальноосвітньої школи №3 міста Василькова відбулася виставка «Блокпост пам’яті». Організатори виставки Нетьосов Павло (організатор групи «Груз 200») та Міжнародна асоціація досліджень фортифікації «Цитадель» за підтримки Управління цивільного військового співробітництва Міністерства оборони України, Національного військово-історичного музею України, та Благодійного фонду «Стіна народної пам’яті».



На виставці представлені експонати, які були евакуйовані із зони проведення антитерористичної операції, фото та особисті речі загиблих Героїв АТО.

Депутат Васильківської міської ради Потєхін Петро Геннадійович повідав усім свою сповідь-історію про події на сході країни, адже сам безпосередньо приймав участь в боях.


На відкриття виставки були запрошені мами загиблих Героїв – учасників АТО, мешканців міста і в минулому учнів ЗОШ №3 Олександра Лістрового та Юрія Скляра, депутати міської ради, військовослужбовці Васильківського гарнізону, керівники управлінь та відділів, педагоги та учні загальноосвітніх шкіл міста, представники ЗМІ.

Родини загиблих отримали в дарунок Книгу Пам’яті, в якій розміщені спогади хлопців про події в зоні проведення антитерористичної операції.

васильков

РолсМайбах Х 1545

23 грудня 2017 11:05
Откройте лучше выставку за что они умерли :- казино на каждом шагу ! Нищета Визде и всюду ! Мораль сгнила во всех сферах ! Ложь и обман воцарились в сердцах и так далее !!!