ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА САБАДАША З НАГОДИ 1030-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ МІСТА ВАСИЛЬКОВА

васильков 1 436 |
8-09-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Дорогі васильківчани та гості міста Василькова!

Вітаю вас із  знаменною датою  – 1030-річчям з Дня заснування міста Василькова. День народження міста як і день народження будь-якої людини ‒ це гарна нагода згадати наші досягнення, а також, це точка відліку для реалізації нових планів і завдань, які стосуються добробуту громади, перспектив соціального розвитку і благоустрою, духовних аспектів, краси і гармонії.



Доля людей тісно переплелася з долею краю, тому шана до історичного минулого та самовіддана праця для майбутнього завжди були і є характерною рисою багатьох поколінь васильківчан. У житті нашого міста багато яскравих сторінок, які пов’язані з іменами відомих державних і православних діячів, військових, вчених, митців, літераторів, спортсменів. Це величне свято є даниною пам’яті  наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповідали нам берегти його та примножувати його славу.

Місто сьогодні йде в ногу з часом. Завдяки плідній співпраці міської влади з Київською обласною державною адміністрацією та Київською обласною радою, при підримці державного керівництва та народних депутатів України ми оновлюємо дитячі садочки і школи, проводимо реконструкцію паркових зон і скверів, будуємо нові дитячі та спортивні майданчики, асфальтуємо дороги, облаштовуємо нові пішохідні доріжки і тротуари. Васильків молодіє, незважаючи на дуже поважний вік. Цю силу та енергію вливаєте в рідне місто ви, васильківчани – і ті, що народилися і виросли тут, і ті, хто приїхав і залишився назавжди. Наша громада нині нараховує 38 тисяч жителів. Це великий потенціал і міцна, надійна база на майбутнє. Ми відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за своє історичне місто, сповнюємося почуттям єдиної родини та усвідомлюємо, як багато можемо зробити разом. 


У ці святкові дні ми думками і молитвами перебуваємо з нашими захисниками, які стали на межі добра і зла, та бережуть спокій України і наш мирний день.


Наші серця наповнені гордістю за своїх земляків, славних синів, Героїв нашого міста і країни, які віддали свої життя за нас, за суверенітет та незалежність нашої держави – Олександра Царька, Олександра Лістрового, Юрія Скляра, Олега Дьяченка, Богдана Радченка, Володимира Корсуненка, сержанта Василя Путаненка, солдатів Дениса Поповича, Олексія Вовченка, Олександра Тищенка, Дмитра Гурі, волонтера Дмитра Гончаренка.


З нагоди свята бажаю усім нам мирного неба, терпіння, наснаги, мудрості, добра та непорушної віри у щасливе майбутнє. Хай щастя, благополуччя і достаток будуть постійними гостями кожної васильківської родини, а любов наповнює наші серця життєдайною силою.
Нехай зростає та процвітає наше рідне, улюблене місто, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!


Із славним ювілеєм, рідне місто!