Васильківські поліцейські привітали вихованців школи-інтернат зі Святим Миколаєм

васильков 3 254 |
18-12-2015 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

День святого Миколая – це свято добра. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб заглянути під подушку та знайти подарунок. За доброю традицією, напередодні Дня Святого Миколая, правоохоронці Васильківського відділу поліції завітали у свій підшефний заклад - Васильківську спеціалізовану школу-інтернат для дітей з тяжкими вадами мовлення, аби подарувати малечі свято. 



Зустрічали поліцейських у затишній залі, де незважаючи на пасмурну погоду, серед присутніх панувала тепла атмосфера та лунав дитячий сміх. Зі світлим святом зимової казки правоохоронці привітали дітлахів та подарували іграшки і солодкі подарунки.

Також, від усієї душі побажали малечі, щоб росли здоровими та щасливими і кожен день приносив багато різних позитивних емоцій, яскравих посмішок та здійснення усіх заповітних мрій, а Святий Миколай приносив тільки бажані подарунки. На завершення діти подякували правоохоронцям за увагу та привітання, а поліцейські повернулися до своїх справ, зберігаючи у власних душах подаровані їм часточки дитячих сердець.

Дорогі дітки, хочу побажати Вам, щоб Ви зустрічали якомога більше добрих людей. І щоб у вашому житті було стільки любові, що вам хотілося б дарувати її оточуючим. Нехай в День Святого Миколая Ваш дім наповниться щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя зробить яскравим! Зі святом!