Дав подзвонити – лишився без телефону

васильков 2 399 |
16-01-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Василькові зловмисник ошукав малолітнього. Під приводом зателефонувати, заволодів його телефоном й зник. Особу шахрая встановлено, проводяться розшукові заходи спрямовані на його затримання. 15 січня близько 8-ї години ранку до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від вчителя однієї з місцевих шкіл про те, що невідомий чоловік шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном школяра.

 



Невідомий чоловік, зайшовши до приміщення школи помітив хлопця, який грався на дорогому телефоні. Не довго думаючи, молодик попросив у малолітнього мобільний телефон під приводом термінової потреби подзвонити матері. Потерпілий без вагань «виручив» незнайомця. Однак, як тільки мобільник потрапив до рук зловмисника, через хвилину повернув хлопцю інший телефон - розбитий та набагато дешевший, а сам втік у невідомому напрямку.

На місце пригоди виїхали поліцейські, які отримали опис зовнішності шахрая та почали його розшук. За декілька годин було встановлено особу зловмисника, як виявилось, чоловік раніше вже був судимий.

Також, поліцейські встановили його причетність ще до низки шахрайських злочинів на території Васильківщини. Наразі тривають розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження шахрая та його затримання.

Юлія Скора,

Васильківський відділ поліції ГУНП в Київській області