Молодіжний склад Дніпра виграв турнір в Індії

васильков 1 859 |
22-02-2016 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Дніпропетровський Дніпро, що складається з футболістів до 21 року, став переможцем турніру Sait Nagjee Amarsee International Tournament, який завершився в Індії. У фіналі команда Дмитра Михайленка з рахунком 3:0 розгромила однолітків з бразильського Атлетико Паранаенсе.

Практично весь ігровий час першого тайму м'яч перебував на половині поля Атлетіко Паранаенсе і логічно, що на перерву команди пішли за переваги української команди - на 41-й хвилині на дальній штанзі Ігор Когут в протиборстві із захисником проштовхнув м'яч за лінію воріт.


Після перерви перевага Дніпра стала ще комфортнішою. Спочатку удар зі штрафного Вакулка прийшовся в поперечину, але на 62-й хвилині м'яч все ж опинився у воротах, коли Денис Баланюк отримав передачу з глибини поля і спокійно спрямував м'яч повз голкіпера. Фінальну крапку в матчі поставив Олексій Ларін на 86-й хвилині.

Зазначимо також, що Дніпро виявився єдиною командою в турнірі, що зберегла свої ворота в недоторканності. В результаті Денис Шеліхов і Олександр Сваток отримали призи як найкращий голкіпер і захисник турніру, а потім і вся команда підняла над головою кубок за перемогу в турнірі.

Склад Дніпра: Шеліхов, Нагієв, Сваток, Ларін, Лопиренок, Васильєв, Когут (Костишин, 89), Кочергін, Вакулко, Лунєв (Саламаха, 90), Баланюк (Кірєєв, 80).