Васильківські поліцейські влаштували для школярів «День відкритих дверей»

васильков 3 046 |
3-03-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

 

Сьогодні, до Васильківського відділу поліції завітали учні 8-11 класів міста Василькова. Поліцейські показали школярам чергову частину відділу та розповіли про роботу патрульних. Учні із задоволенням спостерігали на моніторах, де несуть службу патрульні наряди та як вони пересуваються, а також оглянули поліцейські планшети, які під’єднані до лінії «102».



Також, поліцейські продемонстрували учням спеціальні засоби, якими вони користуються у службовій діяльності та зброю. Вартові порядку дозволили дітям приміряти на себе бронежилети, шоломи та потримати в руках стрілецьку зброю.
На подвір’ї відділу поліції школярі ознайомилися зі спеціально обладнаними службовими автомобілями, на яких поліцейські патрулюють, згідно розроблених маршрутів та конвоюють затриманих.


Учні із захопленням слухали все, що їм розповідали та показували правоохоронці. На завершення зустрічі, поліцейські побажали школярам успіхів в навчанні та вручили пам’ятки «Підліток і закон», де роз’яснено правила спілкування з поліцейським.

 

Юлія Скора,
Васильківський відділ поліції
ГУНП в Київській області