Васильківський відділ поліцїі інформує

васильков 2 206 |
30-11-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За листопад місяць поточного року на території обслуговування Васильківського відділу поліції трапилося 59 дорожньо-транспортних пригоди, в результаті яких 6 осіб отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарняних закладів, на жаль 4 людини загинули.




У переважній більшості випадків громадяни потрапляли в біду через те, що переходили дорогу на неосвітлених ділянках дороги та поза межами пішохідних переходів. Зважаючи на несприятливі погодні умови всі учасники дорожнього руху мають бути максимально уважними, дисциплінованими, та неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху.


Так, 12 листопада через порушення швидкісного режиму  автомобіль «Honda», під керуванням 54-річного водія, рухаючись у напрямку смт. Глеваха Васильківського району, не впоравшись з керуванням - виїхав на смугу зустрічного руху та злетівши в кювет здійснив  зіткнення із деревом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир 1986 року народження, від отриманих травм загинули на місці, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до Васильківської центральної районної лікарні.

Слідчим відділом  проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого  частиною  2 статті  286 Кримінального кодексу України.


Працівники поліції, які виконують функції із забезпечення безпеки дорожнього руху склали  304 протоколи за порушення Правил дорожнього руху та виявили 6 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, відповідно до яких складено адміністративні протоколи за статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

Транспортні засоби поміщено на штраф майданчик, надалі міру покарання встановлюватиме суд.


Шановні водії, неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху! Будьте уважними при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей, заздалегідь знижуйте швидкість,  користуйтесь пасками  безпеки!

 

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області