Тяжкі тілесні ушкодження

васильков 2 278 |
12-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

6 грудня до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря Васильківської центральної районної лікарні про те, що у тяжкому стані до медичного закладу госпіталізований 55-річний житель смт. Калинівка Васильківського району із проникаючим ножовим пораненням грудної клітини та алкогольним сп`янінням.



Виїздом слідчо - оперативної групи на місце події було встановлено, що 6 грудня у смт. Калинівка Васильківського району під час спільного розпиття спиртних напоїв між чоловіками стався конфлікт на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, в результаті якого 35-річний чоловік наніс потерпілому проникаюче ножове поранення грудної клітини.

Працівниками поліції «по гарячих слідах» затримано мешканця Васильківського району 1982 року народження, який місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, останній зізнався у скоєнні кримінального правопорушення та надав правдиві покази.

Слідчим відділом Васильківського відділу поліції внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 
Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.


Розпочато досудове розслідування.

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області