Лекція школярам

васильков 2 214 |
21-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

14 грудня працівники сектору ювенальної превенції Васильківського відділу поліції спільно з начальником залізничної станції «Васильків-1» Гелеверою Василем Олексійовичем, відвідали Калинівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2, де зустрілися з учнями 6 та 7 класів.
В першу чергу школярам нагадали Правила дорожнього руху та наголосили на дотриманні правил поведінки на об’єктах підвищеної небезпеки - залізниці. Під час зустрічі начальник залізничної станції розповів про жахливі наслідки молодіжного хобі - «зачепінгу».




З початку 2017 року на території Київщини 8 дітей загинули через порушення правил безпеки на залізниці. Двоє з них займалися «зачепінгом».
Шановні батьки! Васильківський відділ поліції нагадує Вам, що діти часто копіюють поведінку дорослих, тож дотримання вами вимог Правил дорожнього руху є додатковою гарантією безпеки вашої дитини. 


Шановні водії! Сідаючи за кермо, ви берете на себе відповідальність за життя людей. Запам'ятайте: при переїзді пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, поблизу навчальних закладів, зон відпочинку та при наближенні до груп громадян і особливо дітей, що знаходяться поблизу проїжджої частини, будьте особливо обережні. Зменшіть швидкість руху, адже маленькі пішоходи – найбільш непередбачувані учасники дорожнього руху.


Васильківський ВП

ГУНП в Київській області