Розбійний напад в Василькові

васильков 2 296 |
21-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

15 грудня до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річного місцевого жителя на якого було здійснено напад. 



Виїздом слідчо - оперативної групи відділу поліції на місце події було встановлено, що 13 грудня в місті Василькові під час спільного вживання алкогольних напоїв між трьома чоловіками стався конфлікт. Двоє раніше судимих молодиків із застосуванням фізичного насильства скоїли напад на свого «товариша», заволоділи мобільними телефонами та грошовими коштами потерпілого.


В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили осіб, які вчинили розбійний напад. Ними виявились місцеві жителі, неодноразово судимі за вчинення тяжких злочинів. 


Слідчим відділом Васильківського відділу поліції внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 


Васильківським міськрайонним судом Київської області підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

 

Васильківський ВП

ГУНП в Київській області