За добу працівники сектору реагування патрульної поліції задокументували 5 фактів незаконного обігу наркотичних речовин.

васильков 1 948 |
23-03-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Так, під час профілактичного відпрацювання смт. Глеваха, у ході проведення поверхневого огляду у 27-річного місцевого жителя виявили та вилучили поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю. Згодом, патрулюючи селище поліцейські звернули увагу на 16-річного підлітка, у якого під час проведення поверхневого огляду виявили та вилучили поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною зеленого кольору, ззовні схожу на канабіс, яку останній зберігав для власного споживання.



Крім того, факт незаконного зберігання наркотичних речовин зафіксували й у смт. Гребінки. А вночі під час патрулювання міста Василькова, на одній з центральних вулиць, у ході проведення поверхневих оглядів у 24-річного та 34-річного чоловіків, виявили згорток з фольги, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору, ззовні схожа на наркотичний засіб амфетамін та паперовий згорток з речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс.


У всіх випадках наркотичні засоби були вилучені та направлені на експертне дослідження.


За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Васильківський ВП
ГУНП в Київській області