На Васильківщині за добу затримали трьох злочинців у розшуку

васильков 1 539 |
29-08-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

27 серпня, на території Васильківського району затримано чоловіків, які є фігурантами кримінальних правопорушень і переховувались від органів слідства різних регіонів країни



Наразі трьох осіб передано ініціаторам розшуку: поліцейським Донеччини, Запоріжжя та Києва. Завдяки злагодженій співпраці поліцейських, зловмисники понесуть законне покарання.

Так, група реагування патрульної поліції Васильківського відділу поліції під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху зупинила автівку «Мазда», якою керував 36-річний чоловік. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що він перебуває у розшуку за скоєння низки крадіжок з будинків на території Запоріжжя.    

У смт. Калинівка працівники карного розшуку поліції Васильківського району зупинили перехожого, який поводив себе підозріло. Ним виявився 22-річний молодий чоловік, якого розшукували працівники поліції міста Київ за вчинення грабежу. 

Також поліцейські Васильківщини передали Донецьким правоохоронцям 43-річного злісного неплатника аліментів. Чоловік прийшов писати заяву до відділу поліції, а при перевірці його особи з’ясувалось, що він заборгував колишній дружині аліменти на утримання дитини і відносно нього відкрито кримінальне провадження за ст. 164 Кримінального кодексу України.