ОСОБЛИВОСТІ КЕРУВАННЯ ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД.

васильков 2 349 |
15-11-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Шановні водії, пішоходи та інші учасники дорожнього руху, з метою недопущення дорожньо-транспортних пригод, Васильківський відділ поліції закликає Вас бути максимально уважними та обачливими. Лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху усіма його учасниками– зробить безпечним Ваше життя та здоров’я !



Водії! Перед кожною поїздкою перевіряйте технічний стан автомобіля. Враховуйте погодні умови. Під час руху використовуйте паски безпеки, а якщо в салоні діти, то безпечне місце для них – автокрісло на задньому сидінні за водієм. Також, для Вашої безпеки необхідно змінити літню гуму на зимову, утримувати скло в чистоті (для експлуатації автомобіля взимку в бачок омивача необхідно заливати морозостійку рідину) та дотримуватись швидкісного режиму.


Пішоходи! З настанням осінньо-зимового періоду та зменшенням тривалості світлового дня пішоходи повинні виділити себе світлоповертаючими елементами для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Світлоповертаюча стрічка на одязі та речах зробить Вас помітними в умовах недостатньої видимості. Переходьте через проїжджу частину дороги лише у спеціально відведених для цього місцях, переконавшись в безпечності перетинання проїжджої частини.