У Ксаверівці Васильківського району скоєно вбивство неповнолітнього

васильков 2 114 |
18-12-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

На Васильківщині у селі Ксаверівка сталася трагедія: 28-річний чоловік вдарив ножем у шию 15-річного хлопця, що призвело до смерті останнього. Про це повідомив місцеву поліцію сусід зловмисника.

На місце події негайно прибули екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. Проведеними першочерговими слідчими діями було встановлено, що у приміщенні для відпочинку охоронців на одному із шиномонтажів 28-річний чоловік наніс ножове поранення в область шиї неповнолітньому хлопцю та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.



Проте підозрюваного у вчиненні вбивства було затримано неподалік місця злочину. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нині поліція Васильківщини проводить досудове розслідування за фактом вбивства неповнолітнього.