Завдяки злагодженій співпраці поліції та населення  неповнолітні втікачі розшукані

васильков 1 007 |
15-02-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

12 лютого, до Васильківського відділу поліції надійшла інформація від колег з Макарівського відділення поліції про те, що шестеро неповнолітніх віком 17, 16 та 15 років самовільно залишили Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та зникли в невідомому напрямку.  За наявною інформацією хлопці могли перебувати у Васильківському районі.

 



На пошуки неповнолітніх втікачів був орієнтований весь особовий склад Васильківського відділу поліції. На протязі дня поліцейські відпрацьовували інформацію щодо можливих місць перебування підлітків, інформували громадськість, перевіряли місця масового скупчення людей та дозвілля. Вже ввечері пошуки дали позитивний результат. На спецлінію поліції Київщини «102» надійшло повідомлення від небайдужого жителя села Велика Бугаївка. Чоловік помітив біля свого будинку схожих за орієнтуванням хлопців та викликав поліцію.

До приїзду правоохоронців чоловік  обігрів та нагодував чотирьох втікачів. Ще двох підлітків розшукали поліцейські Макарівського відділення поліції.

Втомлених мандрівників правоохоронці передали працівникам ювенальної превенції. Жертвами злочинних посягань та правопорушень хлопці не стали.

Поліція щиро дякує громаді Васильківщини за співпрацю та небайдужість!