ДТП У Василькові - наїзд на пішохода

васильков 2 349 |
15-02-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

На щастя, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка не зазнала травм. На водія складено адміністративні матеріали за статтями 124 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже водій сів за кермо без права керування автомобілем. Матеріали направлено до суду для притягнення керманича до адміністративної відповідальності.



Близько 18-ї години до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду по вулиці Володимирській.

На місці події працювали наряди реагування патрульної поліції та лікарі швидкої медичної допомоги. Встановлено, що водій автомобілю «Мерседес» не надав переваги в русі 44-річній місцевій мешканці, яка перетинала проїжджу частину по пішохідному переходу. Порушення Правил дорожнього руху водієм призвело до дорожньо-транспортної пригоди. Жінку було доставлено до Васильківської центральної районної лікарні для обстеження.


Васильківський відділ поліції вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обачливими. Лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху – зробить безпечним Ваше життя та здоров’я.


Шановна громадо Васильківщини, якщо Ви володієте будь-якою інформацією, щодо осіб, які не мають, або позбавлені права керування транспортними засобами, а також сідають за кермо у стані алкогольного чи іншого сп’яніння, наражаючи себе та оточуючих на небезпеку, просимо Вас негайно повідомляти на спецлінію поліції Київщини «102» або до чергової частини Васильківського відділу поліції за телефоном (04571) 2-43-24. Дякуємо за співпрацю!