Поліція Васильківщини за вихідні виявила 8 водіїв в стані алкогольного сп’яніння

васильков 1 820 |
10-06-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За всіма фактами поліцейськими Васильківського відділу поліції було складено адміністративні матеріали за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 



Матеріали направлено до суду для притягнення водіїв до адміністративної Не зважаючи на проведення правоохоронцями профілактичної роботи щодо недопущення фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного або іншого сп’яніння, деякі з водіїв все ж таки сподіваються «випробувати долю» та сідають за кермо авто та мото транспорту напідпитку.

Так, цих вихідних поліцейські секторів реагування патрульної поліції під час патрулювання виявили вісім водіїв в стані алкогольного сп’яніння. Факти були задокументовані у Василькові, Кожухівці, Залізному та Гребінках.

За своє нехтування законодавством України керманичам доведеться сплатити чималий штраф. Також судом буде вирішено питання щодо позбавлення права керування транспортними засобами.

Шановні водії, поліція вкотре закликає Вас не сідати за кермо в стані сп’яніння! Будьте свідомими та вживайте відповідально! Шановні громадяни, якщо Ви стали свідком керування авто напідпитку негайно зателефонуйте на спецлінію поліції «102» або за телефоном чергової служби Васильківського відділу поліції (04571) 2-43-24.

Дякуємо за співпрацю!