Тренер із Васильківщини отримав перший дан із карате

васильков 3 236 |
10-12-2018 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Днями Олегу Ходосу – майстру спорту СРСР із дзюдо, майстру спорту України з ушу, тренеру із 40-річним досвідом, який уже мав перший дан із джиу-джитсу, було присвоєно перший дан із карате та вручено подяку за активний внесок у розвиток бойових мистецтв в Україні.

Нагородження відбулося 8 грудня під час відкритого турніру «Кубок України з Сіммей-до карате» в м. Чорноморськ, де у ролі суддів від Київської області були запрошені тренери з Васильківського району – Олег Ходос і Владислава Демченко.

Коментуючи подію журналісту ІА «Погляд», Олег Ходос зауважив: «Перший дан дає право проводити тренування та атестацію спортсменів у цьому стилі бойових мистецтв».

Варто додати, що Олег Григорович є куратором збірної команди Київської області з ушу-саньда та суддею національної категорії з ушу. Він тренує дітей Васильківського району ось уже 12 років, створивши клуб самозахисту «Саторі» Київської області. Нині заняття із ушу та джиу-джитсу проходять у с. Плесецьке, а з осені цього року – у Василькові і Тарасівці.