Відкритий турнір міста Василькова з великого тенісу

васильков 2 001 |
26-03-2019 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

24 березня 2019 року в спортивному залі Васильківського міського спортивного комплексу відбувся Відкритий турнір міста Василькова з великого тенісу. Ігри проходили серед дітей в змішаних групах, в яких брали участь дівчата та хлопці. 

Турнір тривав чотири години, під час якого юні тенісисти мали змогу підвищити рівень своєї спортивної майстерності, отримати досвід гри с партнером в психологічно комфортній обстановці. Варто зазначити й те, що великій теніс дуже корисний для дитячого здоров’я. У дітей поліпшується координація рухів, розвивається спритність, сила і витривалість, просторове і предметне орієнтування. 
По закінченню турніру відбулася урочиста церемонія нагородження, участь у якій взяли начальник відділу молоді та спорту Васильківської міської ради Людмила Воронова, директор Васильківського міського спортивного комплексу Сергій Нередько та головний суддя змагань Володимир Проценко.
Всі учасники отримали грамоти за участь та статуетки, а переможці Відкритого турніру міста Василькова з великого тенісу отримали дипломи та кубки.

За підсумками суддівської колегії, призові місця посіли: 
І місце – Артем Вознюк
ІІ місце – Юлія Кармазіна
ІІІ місце – Катерина Дейнега.
Щиро вітаємо переможців та учасників змагань!