ВАСИЛЬКІВ ПРИЄДНАВСЯ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ «УГОДА МЕРІВ»

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-04/1493299894_imgf45-min-300x193.jpg

Угода мерів – провідна ініціатива, започаткована Європейським Союзом, котра охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях. Слідуючи цим зобов’язанням підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СО2 щонайменше на 20% до 2020 року, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

 

Васильків приєднався до європейської ініціативи «Угода мерів»Відповідно до рішення Васильківської міської ради, наше місто також приєдналося до цієї ініціативи.

 

26 квітня 2017 року до Васильківської міської ради за запрошенням Васильківського міського голови Сабадаша В.І. до міста Василькова завітали: Кисіль Оксана – національний експерт України з Угоди мерів, та Сінецька Людмила – координатор проекту Угода мерів Київської обласної державної адміністрації.

Кисіль Оксана розповіла про Угоду мерів, основні напрямки плану щодо реалізації ініціативи Угоди мерів, відповіла на запитання.

 

На зустрічі також були присутні заступник міського голови Перепелиця Л.О. та керуючий справами виконавчого комітету Борковська С.П.

 

В кінці зустрічі Васильківським міським головою за дорученням Васильківської міської ради було підписано заяву про приєднання до Угоди мерів та передано координатору проекту.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com