Вітання Васильківського міського голови Володимира Сабадаша з нагоди відзначення Дня пам'яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-05/1494329271_traven9.jpg

Шановні ветерани, молоді захисники Української держави, Васильківці!

Вітаю Вас з Днем пам'яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу

.
Пам’ятаймо і ніколи не забуваймо тих, хто віддав життя на бойових і трудових фронтах, боровся за Перемогу, хто мужньо протистояв ворогу, і хто самовіддано боронив свободу Батьківщини!
Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу. Ми шанували, шануємо і завжди будемо шанувати ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.
Як і 72 роки від дня Великої Перемоги народ України сьогодні знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм, як в роки Другої світової війни.
Пишаймося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність України від зовнішнього агресора, які щохвилини та щомиті готові захистити наші родини, батьків і матерів, братів та сестер, рідні міста та села, захистити нашу з вами Україну.
У цей святковий день бажаю усім ветеранам, воїнам, їх рідним і близьким, мешканцям і гостям міста Васильків міцного здоров’я, миру, затишку, тепла і добробуту!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com