МІСЬКА СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

https://vasilkov.info/uploads/posts/2017-05/1495026117_strategy1_result.jpg

Стратегія сприяння розвитку громадянського суспільства в у місті Василькові на 2016 – 2020 роки була затверджена рішенням 9 чергової сесії Васильківської міської ради VII скликання від 29.03.16. Метою Стратегії є створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства, налагодження ефективної взаємодії громадськості з Васильківською міською радою, її посадовими особами та виконавчими органами на засадах партнерства, забезпечення додаткових можливостей для реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина, задоволення суспільних інтересів з використанням різноманітних форм демократії участі, громадської ініціативи та самоорганізації.

Стратегія спирається на базові цінності відносин між демократичною владою і громадянським суспільством, зумовлена становленням такого суспільства як основи народовладдя та прагненням створити належні умови для ефективної взаємодії міської ради, громадянського суспільства та бізнесу задля модернізації міста Василькова, підвищення добробуту і створення рівних можливостей для всіх.

Реалізацію Стратегії передбачається здійснювати за такими стратегічними напрямами:

  • створення сприятливих умов для формування та інституційного розвитку організацій громадянського суспільства;
  • забезпечення ефективних процедур участі громадськості під час формування та реалізації міської політики, вирішення питань місцевого значення;
  • стимулювання участі організацій громадянського суспільства в соціально-економічному розвитку України;
  • створення сприятливих умов для міжсекторальної співпраці.
 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com